ÖĞRENCİLER İÇİN MESLEKİ BAHAR SEMİNERİ II

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Öğretim Yılı’nda etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında, Laborant ve Veterinerlik öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Şeyma AYDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Özgen YILMAZ ve Öğr. Gör. Gökşat Cemil KOTAN’ın moderatörlüğünde ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek olan “Köpeklerin Klinik Ortamdaki Davranışlarının İncelenmesi ve Anlaşılması” başlıklı seminerin konuğu, I. sınıf öğrencimiz Zehra YILMAZ tarafından davet edilen Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı Veteriner Subay Memet Mustafa YILMAZ olacaktır. Öğrencilerimizi mezuniyet sonrası mesleki yaşam hakkında bilgilendirmek ve istihdam alanlarını yakından tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek olan seminerimize  davetlisiniz.