ÖĞRENCİLER İÇİN MESLEKİ BAHAR SEMİNERİ

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Öğretim Yılı’nda etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında, Laborant ve Veterinerlik öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Şeyma AYDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Özgen YILMAZ ve Öğr. Gör. Gökşat Cemil KOTAN’ın moderatörlüğünde ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek olan “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Tanıtımı ve Kurum Tarafından Verilen Desteklerbaşlıklı seminerin konukları Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mustafa Mansur YALVAÇER ve İletişim Uzmanı Aytekin DENİZ olacaktır. Öğrencilerimizi mezuniyet sonrası mesleki yaşam hakkında bilgilendirmek ve istihdam alanlarını yakından tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek olan seminerimize  davetlisiniz.