Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Öğretim Elemanları Alaca Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı öğretim elemanları Yapay zekâ destekli elektronik haberleşme sistemlerinin tanıtılması için Alaca Fen Lisesi 10. 11. sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler.

Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen Çizgi izleyen robot tasarımı Fen lisesi öğrencilerine yönelik proje yapım aşamalarıyla ilgili bilgilendirme yapılarak Çizgi izleyen robotun çalıştırılması gerçekleştirildi.

Ayrıca Fen lisesi öğrencilerine Bluetooth kontrollü sistemlerin kodlama yapısı, kodlama programlarının kullanımının nasıl gerçekleştirildiği uygulamalı olarak gösterildi. Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Selim ÖZDEM ve Öğr. Gör. Önder YAKIŞTIRAN’a Alaca Fen Lisesi Müdür Yrd. Mustafa DİLMEN tarafından teşekkür plaketi verilmiştir.

Youtube Instagram Twitter
Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Alaca Avni Çelik MYO