Kaynakçı Geliştirme Eğitimleri Başladı

Hitit Üniversitesi, Alaca Belediyesi ve Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı arasında  imzalanan protokol kapsamındaki “Kaynakçı Geliştirme Eğitimleri”, tamamlanan hazırlık sürecini takiben 15.08.2022 tarihinde,  Yüksekokulumuz bünyesinde başlamıştır.

Üretimin devamlılığı ve istihdam oluşturulması hususunda sektörel açıdan kalifiye eleman sıkıntısına dikkat çekmek ve bu sıkıntının giderilmesinde fayda sağlamak amacıyla planlanan eğitim için 17 kursiyer kesin kayıt yaptırmıştır.

Açılış toplantısında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Protokol’de hazır bulunan;  Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK, Alaca Kaymakamı Sayın Hicabi AYTEMÜR, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞALTU, Gazi Üniversitesi Kaynak ve Birleştirme Teknolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Aynı Zamanda Türkiye Kaynak Teknolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Âdem KURT ve Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Güngör KARAKAŞ‘ın, eğitim programının ortaya çıkış süreci, mesleki eğitimlerin önemi ve iyi niyet konuşmaları ile devam etmiştir. Program sonunda Profesör Dr. Adem Kurt ile açılış ders yapılarak kaynakça geliştirme eğitiminin ilk dersi başlatılmıştır.

Youtube Instagram Twitter
Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Alaca Avni Çelik MYO