“Tıbbi Laboratuvarlardaki Staj Kazanımları” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Bölümümüz ikinci sınıf öğrencilerinden Cenker GERGİN, 09 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 14:30’da “Tıbbi Laboratuvarlardaki Staj Kazanımları” konulu söyleşiyle tamamlamış olduğu staj eğitimi ve uygulamalarına yönelik kazandığı tecrübe ile deneyimlerini derslerimizle ilişkilendirerek ZOOM üzerinden sunmuştur. Bu söyleyişinin moderatörlüğünü hocamız Dr. Öğr. Üyesi Pınar MURSALOĞLU KAYNAR yürütmüştür. Bölümümüzün hocaları ve öğrencileriyle birlikte Veterinerlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeyma AYDEMİR ve öğrencileri de katılım sağlamıştır. “Tıbbi Laboratuvarlardaki Staj Kazanımları” konulu söyleşi öğrencilerimizin staj eğitiminin kariyer hedeflerini belirlemesinde ve iş tecrübesi kazanmasındaki öneminin anlaşılmasına katkı sağlamıştır. Öğrencimiz Cenker GERGİN’e, bu söyleyişin hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür ederiz.